Kakšno vino je popolno zimsko vino?

Vsi vemo, da je zima čas za velika, drzna in grelna rdeča vina.

Syrah / Shiraz – odlično vino za zimo

Popoln čas za crkljanje pred ognjem s kozarcem nečesa posebnega. Če iščete drzno, aromatično in popolno za hladno zimsko vreme, predlagamo kozarec vina Sanctum Syrah. Je rdeče vino polnega telesa z intenzivnim profilom okusa, z notami robide, popra in usnja.

Sanctum Syrah je sadno, temno in taninsko vino. Zaradi edinstvenega značaja je idealen spremljevalec različnih zimskih jedi, kot so goveja enolončnica, pečena zelenjava in divjačina.

Visoka vsebnost alkohola v Syrahu vam pomaga ohranjati toploto pozimi. Njegovi globoki okusi bodo vaši najljubši tolažilni hrani dodali dodatno plast kompleksnosti. Poleg tega je njegov edinstven profil okusa kos težjim jedem, ne da bi bil preveč močan.

Močan okus Syraha lahko pomaga narediti vsak zimski trenutek nekoliko bolj poseben. Zato se to zimo ne bojte naliti kozarec Sanctum Syraha. S svojim drznim profilom okusa in široko paleto možnosti kombiniranja bo zagotovo popoln dodatek k vašemu zimskemu repertoarju.

Modri ​​pinot: vino za prijeten zimski čas

Kozarec modrega pinota Sanctum je odličen način za ogrevanje v dolgih zimskih mesecih. To okusno rdeče vino ima kompleksen profil okusa, ki bo zagotovo ugajal. Ima note češnje, maline in začimb, ki lahko resnično naredijo zimsko noč posebno.

Sanctum modri pinot je rdeče vino lahkega telesa, ki se dobro poda k številnim zimskim jedem. Lahke sadne note v modrem pinotu Sanctum so popolne za uravnoteženje težjih okusov zimskih jedi.

Ne glede na to, ali imate prijetno večerjo doma ali se udeležujete praznične zabave, bo Sanctum modri pinot zagotovo navdušil množice. To je tudi odlično vino za uživanje samostojno. To je čudovito vino, ki ga lahko uživate pred ognjem ali ob dobri knjigi. Zaradi subtilnih sadnih okusov in lahkega telesa je odlično vino za sproščujoč večer.

Sanctum modri pinot je odlična izbira za zimske mesece. Njegovo lahko telo pomeni, da ne bo preglasil okusa vaše hrane. Nežni okusi vam bodo zagotovili ravno pravšnjo mero toplote, da boste preživeli hladnejše mesece.

Sanctum My Red – mešanica modrega pinota in syraha

Zima je idealen čas za uživanje v steklenici mešanice vina Sanctum My Red: modri pinot in syrah. Ta mešanica dveh priljubljenih sort grozdja iz Lipoglavskih goric v Sloveniji ponuja kompleksen in poln okus, ki je kot nalašč za ogrevanje v mrzli zimski noči.

Od dimljenih arom Syraha in trpkih jagodnih okusov modrega pinota ta mešanica grozdja zagotavlja vznemirljiv in edinstven profil okusa, ki bo zagotovo hit.

Mešanica modrega pinota in sira je odličen način, da doživite najboljše iz obeh svetov. Kombinacija dveh sort grozdja doda kompleksnost in teksturo. In globina vina, ki je ni mogoče doseči z nobenim samim. Syrah poudari zadimljenost in poper v modrem pinotu. In modri pinot prinaša trpke jagode in začimbne note Syraha. Ta mešanica grozdja ponuja vznemirljiv profil okusa in bo zagotovo ugajala vsakemu okusu.

Kako mešati vina za zimo s hrano

Ko gre za združevanje te mešanice vina s hrano, imate veliko možnosti. Dimljene in poprove note Syraha se dobro ujemajo z obilnimi zimskimi jedmi, kot so pečena korenasta zelenjava, enolončnice in dušeno meso. Trpki jagodičasti okusi modrega pinota so popolni za združevanje z zelenjavo na žaru in lažjimi jedmi, kot so ribe ali sirna plošča.

Sanctum My Red je odlična izbira za zimsko vino. Zaradi kompleksnega profila okusa in vsestranskosti je odlična izbira za vsako priložnost. Ne glede na to, ali ga srkate samostojno ali ga kombinirate s svojo najljubšo zimsko jedjo, boste zagotovo uživali v slastnih okusih te mešanice, ko izberete Sanctum My Red.